Referenser

Nedan har några av många nöjda patienter skrivit ett kort omdöme om oss.
Både privatpersoner, företag, försäkringspatienter och sportklubbar är kunder hos Omega Naprapati.

Vårt betyg 4.92 / 5 ★★★★★
(baserat på 250+ omdömen)

Alla omdömen är skrivna på vården.se vilken är en oberoende sida.
"Mycket duktig och saklig!"
Per L.
"Bästa vård och bemötande jag någonsin erhållit-fräscha lokaler och professionell personal-jag är kanonnöjd!"
Bo Svan-Hvit
"Bästa jag gjort är att gå till David! Fått hjälp, råd och övningar att göra för att motverka att de ska bli värre efter att jag blivit ”återställd”. Rekommenderar verkligen!"
Gloria N.
"Jag opererade min fot i somras, fick mer besvär än innan operationen. Gick till David som ett sista försök, det visade sig vara bland det bästa jag gjort. Innan jag träffade David kunde jag knappt utföra mitt arbete, jag kunde inte stå upp i mer än någon timme utan att få ont, jag åt smärtstillande och led ändå av mycket smärtor. I nästa vecka ska jag ställa mig på volleybollplanen igen. Jag trodde inte att det var möjligt men tack vare David kan jag spendera min fritid med det jag älskar."
Sofie Jansson Bergman
"Väldigt bra klinik! Fick bra hjälp med både nacken och ryggen. Var helt smärtfri efter tre behandlingar. Lokalerna är fräscha och rena. Ett plus är att David är trevlig att prata med."
Narges M.
"Har haft ont i ryggen under en längre tid men efter att ha gått hos David några gånger så är jag i stort sett bra i ryggen. Kan nu börja spela golf igen. Underbart! Tack David"
Conny Åmark
"Efter smärta i häl i över 15 år bokade jag tid hos David och efter 6 tillfällen med stötvågsbehandling är jag till slut smärtfri. Underbart! Proffsigt bemötande och snabb effektiv behandling. Rekommenderas varmt!"
Liselotte G.
"Bra och tydlig information om skadan i foten"
Francisco L.
"Jag kan varmt rekommendera den här kliniken, bemötandet är professionellt och man känner sig trygg som patient. Jag behövde stötvåg, elektroterapi och massage för att bli bra. Allt på samma ställe. Det var också bra att få stretch och övningar under behandlingsperioden för att påskynda läkning."
Susanna Anderlind
"Har fått fantastiskt bra hjälp med både min hälsporre och rygg. Har haft problem med hälsporren i nästan två år och gått till andra naprapater men aldrig blivit bra. Nu är jag äntligen helt bra! David är otroligt kompetent och professionell. Kommer definitivt gå tillbaks om jag får några som helst problem en naprapat kan hjälpa till med. Mina allra varmaste rekommendationer!"
Susanna S.
"Rekommenderar varmt Omega Naprapati. David är väldigt proffsigt naprapat."
Tahereh  A.
"Fantastiskt! Min axel fungerar igen!"
Lotta W.
"Finns ingen bättre.🤶😊"
Ann-Mari T.
"Jag har haft problem med spänningar i nacke och skuldror en längre tid. Hos David fick jag inte bara professionell vård utan också ett respektfullt och varmt bemötande. Därför har jag också rekommenderat David till många i bekantskapskretsen med lika goda resultat."
Ann-Charlotte Boltshauser
"Mycket välbehövlig behandling i lugnmiljö, det gjorde ont med TNS och andra "nymodigheter" men ack så välgörande!!!"
Maria L.
"Jag besökte David på Omega Naprapati för att jag hade extrema smärtor i höger axel/arm. Jag hade haft ont i över ett halvår, gått i behandling i 4 månader hos min lokala vårdcentral, där jag 1) fick vänta 6 veckor för att få tid hos sjukgymnast 2) blev feldiagnoserad 3) felbehandlades, vilket medförde att jag gjorde övningar dagligen under två månaders tid som enligt David troligen FÖRVÄRRADE mitt tillstånd. Till slut var smärtorna helt olidliga och hade tagit över mitt liv så att jag inte ens kunde tvätta håret själv.

När jag uppsökte Omega Naprapati för att få en second opinion var jag i upplösningstillstånd. David kunde direkt konstatera att jag hade kalkaxel, och ultraljudsundersökningen visade att jag också hade inflammation i bicepssensan och små rupturer inne i senan. Han började omgående med behandling (först elektroterapi, sen stötvågsbehandling) och redan efter andra tillfället hade mina nättsmärtor helt försvunnit! En extrem lycka!

Idag har jag kommit halvvägs i min behandling och det ser ljust ut. Jag kommer att slippa operation och det är en stor lättnad. David är en oerhört kunnig, professionell naprapat som verkligen sätter patienten i fokus med sitt omtänksamma och fina sätt. Han är väldigt tydlig med att informera så att man förstår sitt tillstånd och läkningsprocessen, Han är noga med att sätta rätt förväntningar och tar sig tid att svara på frågor och funderingar.

Jag har aldrig varit så nöjd med en vårdgivare innan och har till och med rekommenderat David till familjemedlemmar vilket lett till att min pappa fått sin hälsporre botad efter 2 års besvär."

Ida Edström
"Jag kan inte nog lovorda den behandling jag fått hos Omega Naprapati och jag kan verkligen varmt rekommendera David. Han är mycket kunnig och bra på att informera om vad behandlingen innebär och vad man kan förvänta sig. Jag har tidigare testat det mesta innan jag kom till Omega Naprapati, men fått höra att det inte går att göra något mer åt min skada. Men det var fel! Med Davids hjälp är jag nu smärtfri och jag är så tacksam att jag hittade hit!"
Katarina V.
"Råkade ut för en cykelolycka. På akuten konstaterade man att jag hade ett par brutna revben och fick ordinationen att vila, annars var det enligt dem inga problem och mitt onda ben var det inget fel på, förutom diverse blåmärken. Bokade en ultraljudsundersökning hos Omega då jag kände att nåt inte stämde med benet. Det visade sig vara två muskelbristningar i låret. Fick riktigt bra behandling med både ultraljud, laser och elektrobehandling och kan nu gå normalt igen utan smärta. Fick också ett rehabprogram med videor på övningarna. Rekommenderas skarpt!"
Magnus L.
"Jag önskar att jag fått höra om Omega tidigare. 3 års lång problematik med återkommande ryggskott och nackspärr har lett mig till ett 10-tal olika naprapater (även besökt specialister utomlands) samt varit i kontakt med läkarvården, utan framgång. Jag besökte David för nästan ett år sedan, och han listade direkt ut var problemet låg, förde en diskussion, behandlade och gav en långsiktig lösning. Smärtorna går äntligen ner och den konstanta oron får äntligen vila. Omega är det i särklass bästa vad gäller kvalitet och omhändertagande, och jag hoppas verkligen att fler hittar hit.

Det som är unikt for Omega är förmågan till ett allround-tänk och ett brinnande intresse för problemlösning, vilket är ytterst nödvändigt för korrekt diagnostisering. David har kunskap i ett flertal områden som ytterligare ökar kvalitén på hans behandlingar. Ett annat plus är att han är intressant att konversera med under behandlingtiden."

Elin Karabuda
"Jag är supernöjd med David. Du är guld värd, tack för din hjälp!"
Angelica T.
"Allt var bra och professionellt."
Stefan L.
"Jag går till David nästa gång jag har ont i gamla kroppen."
Per H.
"Allt toppen bra, proffsigt!"
Mikael E.
"Blev väldigt väl omhändertagen. Det kändes tryggt och man fick reda på fakta"
Carina M.
"Grymmaste naprapaten i Täby!"
Oscar N.
"Verklig professionellt bemötande"
Sara T.
"Bästa naprapaten jag har varit till. Mycket kunnig och noggrann. Botade min inflammation i höften med endast 2 behandlingar."
Elisabeth W.
"Proffesionellt och trevligt bemötande med tydlig information om status och behandling."
Ulrika B.
"Mycket trevligt och profisionellt bemötande. Noggrann undersökning, diagnos och vägledning i tillfrisknandet. Har träffat en del naprapater under alla år. David är topp ett! Man känner sig i trygga händer. Han lyssnar och berättar grundligt om diverse problametik jag sökt för. Har fått alla förutsättningar till att bli bättre igen. Tack!"
Alex F.
"Proffsig behandling och trevligt bemötande"
Patrik T.
"David är kunnig och trevlig persn"
Per W.
"Är jätte nöjd med behandlingen/-arna jag fått!"
Cecilia H.
"Jag är mycket nöjd med det bemötande jag fått och med behandlingen som gjort stor skillnad"
Helen W.
"Proffesionellt bemötande"
Rickard B.
"Har gått till David/Omega i 7-8 år. Kunnig och effektiv. Bäst på ultraljudsdiagnostik."
David K K.
"Upplever David som mycket kunnig, proffsig och dessutom väldigt trevlig! Fin och fräsch mottagning. Det blir fler besök där när det behövs!"
Gunnel J.
"Omtänksam medveten pedagogisk väl organiserad bearbetning av mina olika muskelgrupper!"
Sven S.
"David är mycket kompetent och löste effektivt och metodiskt de smärtor jag hade. Mycket bra och fräsha behandlingsrum med modern utrustning. Kan verkligen rekommenderas."
Örjan W.
"Mycket bra och fungerande behandling samt trevligt bemötande. Effektiv och bra information kring problemet. Känner mig fri från smärta efter 4 ggr"
Isabelle C.
"Väldigt duktig"
Annelie W.
"Hade problem med en nerv som låg i kläm i nacken med både smärta i nacken och armen. Fick riktigt bra behandling och nu är nack- och armsmärtorna helt borta. Jag kan fungera igen till vardags och framförallt spela golf utan smärta. Tack för er hjälp!"
Mats K.
"Jag hade en akut skada på ett senfäste i armbågen. Fick tid för undersökning och första behandling genast. Behandlingen har varit väldigt bra. David var inlyssnande och gav mycket bra information."
Johan R.
"Kunnig och proffsig"
Anders H.
"Har haft mycket svår ischias i minst 7 månader och fått många behandlingar via landstinget. Dock utan att bli bra, smärtan från höften ner till hälen försvann inte. Därför kontaktade jag Omega naprapati. Redan efter fyra behandlingar var jag helt återställd."
Anita
"Jag vill verkligen rekommendera naprapat David! Har genom åren gått hos många naprapater, sjukgymnaster och kiropraktorer men ingen har lyckats hjälpa mig såsom David. Han är otroligt kompetent! Efter mina behandlingar hos honom är mina besvär (som jag haft i över 7 år) borta."
Carina F.
"Superbra och trevlig. Hög kvalitet och professionellt bemötande"
Peter L.
"Rekommenderar"
Johanna R.
"Väldigt duktiga. Fick hjälp med en tennisarm."
Atilla O.
"Väldigt nöjd med allt, fräsch och ren lokal, kunnig personal. Fick hjälp med min nacke och blev bra på några veckor! Toppen!"
Madeleine C.
"Blev rekommenderad av en väninna att gå till Omega Naprapati. Fick väldigt bra hjälp med min hälsporre och tips för att inte få tillbaka den. Rekommenderas."
Salma N.
"Nivån av kunskap, diagnostisering, raka svar, tydlig behandlingsplan och rehab. Överlägset!"
Daniel J.
"David är extremt kunnig inom allt relaterat till muskler, leder etc. Jag var hos honom ang. ömma axlar, överansträngd armbåge och smärtor i baksida lår. Han har hjälpt till med allt; skickat övningar, tipsat om andra att prata med och t om redskap jag kan anväda själv för att förbättra min kropp långsiktigt. Jag tränar 5-6 gånger i veckan och tävlar i OCR (har sprungit både EM och WM)."
Oscar T.
"Dubbla tennisarmbågar behandlade, mycket bra resultat, och snabbt"
Alexander B.
"David är en extremt kompetent naprapat som jag varmt kan rekommendera."
Simon E.
"Bästa Naprapat i Sverige Han använder djupa massages pa trigger points I stället att manipulera"
David-Anthony C.
"David är mycket proffsig. Han var noggrann med att diagnostisera mitt problem och behandla därefter Jag blev bra efter tre behandlingar, supernöjd!"
Gun-Maria S.
"David är väldigt duktig på att inte bara behandla skador, utan också rekommendera hur man kan göra egna övningar hemma för att förebygga. Kan rekommendera honom varmt!"
Rikard G.
"Kände mig trygg från dag 1, hade problem med arm, axlar, höfter, ryggslut. Nu ska jag fortsätta med programmet jag har fått så jag kan börja bygga styrka igen på sikt! 👍"
Jeanette
"Mycket proffsig!"
Camilla J.
"Supernöjd. Kunnig,noga och med tydliga raka besked. Bra övningar och uppföljning. Rekommenderas starkt!"
Sofia W.
"Mycket professionellt bemötande med fokus på att uppnå ett gott resultat med behandlingen."
Ulrika N.
"Trevligt bemötande. Gav bra behandling och kunde pedagogiskt förklara behandlingen."
Peter K.
"Väldigt nöjd med behandlingen och framför allt resultatet! Tack!"
Katarina W.
"David fick fart på mina tår och stela vader med stötvågerna."
P..t
"Väldigt kompetent med mycket hög servicenivå och kundbemötande"
Peter
"David är otroligt kunnig och professionell. Rekommenderar starkt."
M..N
"Såväl lokalen som hygien var utmärkt och Davids bemötande var mycket proffsigt. Kan varmt rekommendera honom."
Anne Boberg
"Bra bemötande och effektiv behandling."
Per
"Mycket bra bemötande och genomförd behandling - rekommenderas!"
Joakim F.
"David har varit den proffsigaste naprapaten jag någonsin besökt. Otroligt kunnig samt extremt hängiven som person. Han har kontaktat mig flertalet gånger efter behandling för att föreslå övningar och tips på ergonomi samt bara för att kolla att jag mår bättre. Kan inte säga annat än VÄRLDSKLASS!"
Peyman
"Rekommenderas starkt! Väldigt kunniga och kompetenta, och jag fick utmärkt behandling. Blev snabbt symtomfri. Imponerande!"
Anna Enhörning.
"Proffsigt och omhändertagande. Rekommenderar!"
Ingela Norlin
"Jag är mycket nöjd med min behandling och bemötandet jag fick. Väldigt kunniga och engagerade och jag har märkt en enorm förbättring efter behandlingen!"
Jessica Erstadius
"Mycket nöjd. Fick possitivt bemötande på egna förslag till behandling. Efter 3 behandlingar var jag smärtfri från svåra höft -säte och ländryggsbesvär pga muskelinflammation. Lugn o skön miljö utan stress. Rekommenderas starkt!"
Margareta
"Överlägsen kompetens och bemötande. Efter ha testat 7 olika naprapater tidigare så känns det som jag har hittat rätt!"
Gabriel
"Ett mycket proffsigt bemötande, en säkerhet i diagnos och behandling. Bjuder på mycket kunskap och har en trevlig stämning och smakfulla lokaler. Rekommenderas starkt."
Jonas Axelsson
"Fick fantastiskt bra hjälp med mitt knäproblem. Med sin tidigare erfarenhet om liknande skador kunde dom göra rätt diagnos direkt och anpassade behandlingen efter det även om ortopeden var inne på helt annat spår innan MRT."
Henrik Tolvanen
"Super duktig och kunnig."
Sheryll Nava Catimbang
"David har hjälpt mig ett flertal gånger med ryggbesvär (muskelbristningar), tennisarmbåge och diskbråck. Har efter behandlingarna varit helt fri från besvär. Kan varmt rekommendera Omega Naprapati. Även väldigt kunnig och man får tydliga svar på frågor."
Lotta Kulling
"Super bra! Rekomenderas varmt!"
Annelie
"Fick hjälp jättesnabbt för diskbråck, såå tacksam! Proffsig, supertrevlig och mycket tydlig information!"
Caroline Petersson
""Smärta är en stark drivkraft. Jag hade så ont i min arm att jag såg vita blixtar. Fick en muskelinflammation efter en misskött förkylning och gammal tennisarmbåge. Kunde inte lyfta armen. Voltaren 50 mg hjälpte i 10 minuter. Efter första besöket hos David kändes det som all smärta bara rann av. Två korta besök till och jag är besvärsfri sedan 2 år. Har rekommenderat Omega Naprapati till många vänner. En dam från Småland hade fått veta av läkare att hon ej kunde bli bättre i sitt ben. Nu kan hon gå igen. Min mor får hjälp att bromsa sin ms, trots att läkarna säger att inget går att göra, så får hon tillbaka lite rörlighet varje gång! Jag kan aldrig nog tacka Omega Naprapati!

Den kompetens och utbildning som Omega Naprapatis medarbetare besitter om det absolut senaste inom internationell idrottsskadebehandling, är svårslagen. Om alla läkare i Sverige hade varit nyfikna på hur långt metoder inom sådana behandlingar har kommit, hade även behandling för ryggont, arbets- och trafikskador, nerv- och muskelskador och dyl fått fantastiska resultat och mängden sjukskrivningar i Sverige hade kortats/sjunkit drastiskt. Det räcker såklart inte med en 14-dagars kurs för den intresserades Vi pratar mångårig utbildning. Jag gratulerar de som lyfter luren och bokar en tid." (via Facebook)

Cicki Farebrook
"Snabb och proffsig service vid nackspärr! Jag fick tid med kort varsel, mycket bra och prisvärd hjälp!"
Kristin A.
"tack för en bra behandling"
Margareta
"Blev tipsad till omega naprapati av en vän. Hade haft problem med smärtor i ländryggen en längre tid som bara blev värre. Efter några veckors behandling är smärtorna i ryggen nu helt borta, mycket professionell och kunnig personal."
Marcus
"Är oerhört nöjd med den behandling och bemötande jag fick. Det kan ta tid att bli kvitt sina besvär, men till slut blir man det. Omega har den kompetens och utrustning som behövdes för att min muskelbristning skulle läka. Kan varmt rekommendera Omega Naprapati!"
John
"Har varit hos flera naprapater tidigare pga ont i axlar och rygg genom åren. Har aldrig tidigare gett betyget 5/5...förrän nu! David på Omega är en mycket kunnig och skicklig naprapat som håller sig a-jour med den senaste tekniken och forskningen inom området. Efter en serie av stötvågsbehandlingar pga axelproblem så är jag så gott som helt återställd. Kan varmt rekommendera Omega och speciellt David."
Oscar
"En inflammation i en disk blev helt symptonfri efter två besök. Stort tack för mycket bra hjälp!"
Tomas Staaf
"David på Omega har verkligen hjälpt mig efter en lång tid av smärta i axlarna. David förstod tidigt vad problemet var och satt genast in rätt behandling. Genom att använda stötvågstekniken bröt han ner inflamationen i axlarna och jag är nu friskförklarad och kan träna igen.

Tack David och Omega för Er kompetens och trevliga bemötande."

Per
"Fick mycket bra hjalp mot smarta i axel, det gick over pa tva behandlingar. Detta var fantastiskt!Hade aven stora problem med tiltad hoft som troligen upstatt som foljd av spanda muskler, trodde aldrig jag skulle kunna springa igen, men det kan jag nu, aven om rehabiliteringstiden har varit lang."
Billie Pettersson
"Extremt nöjd! Har besökt kliniken tidigare och kommer även göra detta för eventuella framtida besvär."
Linda Ericsson
"Jag besökte David på Omega Naprapati efter kraftig nackspärr och skulle varmt rekommendera ett besök.Kvaliteten var jättebra med utförlig analys innan påbörjad behandling vilket även ledde till snabbt resultat. Dessutom är lokalerna fräscha och de är en av få som har jour på lördagar."
Mats
"Kunniga, fantastisk personal och fantastisk kommunikation"
Viktor
"Bra behandling, enkel bokning och bra informationKunniga, fantastisk personal och fantastisk kommunikation"
Robert L.
"Jag har haft problem med huvudvärk och spända muskler i min kropp extremt länge så jag bokade tid hos Omega naprapati för att neurologen och läkare rekommenderade det. David är otroligt skicklig på sitt yrke och sprider en väldigt härlig energi kring sig.

Tack vare David är jag nu tillbaka i mina rörligheten han tillämpar ett holistiskt perspektiv i sina behandlingar, dvs. ser till helheten i och respekterar min aktuella situation och dagsform. Det märks väldig tydlig att David brinner för sitt yrke och vill att patienten mår bättre, blir smärtfri och rörligheten blir bättre.Proffsiga behandlingar och tydlig och bra rådgivning i alla möten."

Kerstin
"Jag har haft problem med huvudvärk och spända muskler ett bra tag så jag bokade tid hos Omega naprapati. Nu har jag blivit behandlad hos David i några månader och har i princip aldrig ont i huvudet längre. Finns bara positivt att säga, trevligt bemötande, professionell personal som vet vad som är bäst för just dig och även bra tillgänglighet när det kommer till både kommunikation och öppettider. Toppen!"
Erica
"Jag har länge haft problem med min ena armbåge och efter ett snedskär i längdspåret förvärrades det till den punkt där jag inte kunde använda armen ordentligt. Jag bokade tid hos Omega naprapati eftersom de ligger i närheten av mitt arbete och har bara positivt att säga. Trevligt bemötande i reception, fräscha lokaler men framförallt väldigt kunnig personal med senaste teknologin. Efter behandlingar med massage och elektricitet är armen återställd och jag har fått ett antal övningar och råd som kommer att fortsätta stärka upp min armbåge så att detta förhoppningsvis inte händer igen."
Michael Glimmerdahl
"Mycket vänligt och professionellt bemötande, både av Madeleine och David. Anpassad behandling efter mina behov. Lyhördhet inför hur jag svarar på behandlingen, både under själva behandlingen och efteråt. Rekommenderar varmt Omega Naprapati."
Yvonne
"Prefessionellt bemötande med massor av bra info. Lyhördhet - anpassade behandlingen efter hur jag reagerade på den. Fick ett bra träningsprogram efter avslutad behandling. Enda negativa är öppettiderna på fredagar som är sämre."
Anders
"Hade problem med min armbåge som jag fick väldigt proffsig hjälp med. Dom hade stor förståelse att jag hade ont, vilket ingav förtroende. Väldigt nöjd med både Jörgen och David."
Patrik
"Hade fått behandling från annat ställe men känner att det stämmer inte med det brukar en behandling ser ut så byter jag till Omega. Där har fått en vänlig bra upplevelse båda bemöta med personal och behandlingar, super njöt blir jag det. Jag är varm rekommenderar Omega Naprapati till alla."
Pennapa Chuenjai
"Fick mkt bra hjälp att åtgärda en ömmande sätesmuskel och är nu återställd! Uppskattade speciellt att David tog sig tid att förklara sammanhangen mellan muskelgrupper etc så att jag mer proaktivt kan undvika att samma sak händer igen!"
Patrik
"Hockeyspelande sonen, 14 år, behövde hjälp för ryggont i ryggslutet. Fick fantastisk hjälp på en gång ! Efter 4 gånger var han hel igen och kan nu utföra sin sport utan några känningar alls. Rekommenderar verkligen Jörgen, som utfört ett mycket professionellt arbete."
Linda
"Kom till Omega i September och kunde knappt gå,idag 11/12 är jag helt återställd.Mycket Nöjd!Tack Omega!"
Roland Thunström
"Mycket nöjd med min upplevelse på klinik Omega Naprapati.Trevligt bemötande och mycket proffesionellt utfört arbete av Jörgen Svensson. Efter mina behandlingar så är min stelhet och smärta helt borta i nacke och axlar, och jag känner mig helt återställd igen."
Benjamin Wiberg
"Ont i mitt vänstra knä mest ömt ibland smärta. Fick ett presentkort i födelsedagspresent hos en naprapat.Efter ultraljudsundersökningen som David genomförde blev det tydligt  att jag har en slemsäksinflammation detta skall vi behandla med frekvensterapi ( Hoppas det är rätt ord )Efter 5 besök blev jag professionellt bemöt av Cornelia i receptionen Davids kunskaper som naprapat.Med Davids rekommendationer står jag själv för eftervården med en ispåse på mitt knä15  min/kvällTack !Omega Naprapati"
Hans Jansson
"Fick väldigt bra hjälp vid muskelbristning, rätt diagnos snabbt, och väldigt bra behandling"
Henrik Davidsson
"Professionellt och effektivt. Davids kompetens och förmåga att göra och tolka ultraljud är en tillgång som var ovärderlig när jag råkade ut för en skada. Behandlingen var effektiv och Davids bedömning av återhämtningstiden stämde helt.Jag är helt återställd till en mycket rimlig kostnad.Skönt att veta att hjälpen finns nära vid behov."
Anne-Christine Svahn
"Fick akut ryggvärk under semestertider då det mesta var stängt. Väldigt bra bemötande, både vid kontakt med reception och med Jörgen som behandlade mig ett flertal gånger med olika metoder samt instruktion om bra träning för ryggen. Kan varmt rekommendera Omega Naprapati och Jörgen."
Yvonne
"Mycket bra bemötande och David var mycket kunning och förklarande på mitt problem."
Anders R.
"Fick akuthjälp en lördag (!) då jag drabbades av så kraftiga ryggsmärtor att jag inte kunde ta mig upp från badrumsgolvet. Markant förbättring efter första behandlingen och besvärsfri efter tre behandlingar."
Sandra
"Finns bara ett ord:Proffsigt!"
Christer Ulfvengren
"David var oerhört professionell och duktig. Är mycket nöjd med min behandling som hjälpte mig bli kvitt min smärta. Rekommenderar varmt!"
Christian
"Proffsigt bemötande i toppenfina lokaler och effektiv utrustning. För att inte tala om massagen. David hittar alltid mina ömmande punkter. Har fått hjälp mot nackont och ischias. Känner mig betydligt bättre efter redan fyra behandlingar. Rekommenderas !"
Bo Elmstedt
"Eftersom jag bokade under en kampanj var det lite svårt att få en tid snabbt, med jag upplevde en vilja att försöka lösa detta på bästa sätt. Behandlingarna var mycket effektiva( 3 st) märkte stor effekt redan efter den första. Fick bra info om stretchövningar och vad jag ska se upp med Om man är lite blyg av sig och inte vill visa för mycket av sin kropp vore det  bra om man använde en handduk att täcka med vid massage."
Annica Ullenius
"Fick en hälsporre. Höll ut i över 3 månader med värk och problem att gå. När David tog tag i problemet och gav mig "stötar" (som gjorde mycket ont) blev jag bättre. Efter 5-6 gånger kunde jag promenera utan värk!Stort tack både till David och till Cornelia i receptionen som alltid hjälpte mig att få tider. Rekommenderas!!!"
Bertil Josefson
"Jag är väldigt nöjd"
Ture Kjellman
"Fick hjälp med min onda nacke och axlar på ett mycket bra sätt. Rekommenderar varmt Omega Naprapati."
Marika
"Proffsigt bemötande och fantastisk behandling. Superbra med tips vad man kan göra själv hemma för att må bra.👍"
Solweig Wiklund
"Jag råkade ut för en belastningskada på ryggmuskeln med kraftig muskelinflammation. Sökte hjälp hos Omega Naprapati
Helt återställd efter 4 behandlingar. Jag kan varmt kan rekommendera Omega Naprapati för muskelskador.
"
Peter Bodérus
"Jag råkade ut för ett olycksfall på jobbet och fick en skada i vaden. Jag gick till David och efter ultraljud konstaterades en ganska stor bristning i vaden,efter flertalet behanlingar är jag nu återställd. Jag är mycket nöjd med den behanling och den information jag fick vid varje möte och kan varmt rekommendera Omega Naprapati"
Hans Ehn
"Jag är mycket nöjd med behandlingen jag fick för mitt ryggskott."
Stefan
"Jag har prövat många olika naprapater genom åren och varit nöjda med dom. David har fokus på att lösa mina problem långsiktigt med individuellt träningsprogram och tips och råd. Jag rekommenderar honom varmt."
Andreas Paulsson
"Min rygg har spökat i många år, jag har knappt kunnat luta mig över badkaret när jag har tvättat håret osv. Så fick jag tips om Omega Naprapati och döm om min förvåning när denna naprapat David lyckades befria mig från smärtan. Ett fantastiskt bemötande av både naprapat & receptionist. Har aldrig kunnat drömma om att må så bra som nu. Stort tack till David!"
Monica Börjesson Gure
"Jag har besökt flera olika naprapater men deras resultat av behandlingarna har inte bestått. På Omega Naprapati har jag fått hjälp som har hållit i sig länge, både pga. rätt behandling men också för att jag fått en behandlingsplan och rekommendationer på vad jag ska göra framöver så att inte problemen uppstår igen. Jag rekommenderar Omega Naprapati varmt!"
Camilla Sandberg
"jag är jättenöjd med mottagandet och informationen.har blivit informerad om min skada och dess utveckling under hela behandlingen vilket jag uppskattar jag har också blivit nästan helt åtställd så jag är mycket nöjd totalt sätt."
Bo Johansson

Boka din tid idag!

Har du fått ett ryggskott, en hälsporre eller en idrottsskada?
Kontakta oss så hjälper vi dig!