Försäkringsbolag & Riksavtal

Få hjälp via ditt försäkringsbolag

Du kan söka hjälp hos oss för din smärta via din sjukvårdsförsäkring. Vi samarbetar med flera större försäkringsbolag för att hjälpa dig att hantera smärta och andra besvär genom din sjukvårdsförsäkring.

För att boka en tid med oss via din försäkring behöver du först kontakta ditt försäkringsbolag för att få godkännande. Även om ditt försäkringsbolag inte är direkt anslutet till oss kan du fråga om det går bra att behandlas hos Omega Naprapati.

Vår klinik ligger i Täby, mindre än 2,5 km från Täby Centrum, och vi erbjuder över 200 parkeringsplatser precis utanför vår byggnad (2 timmars parkering med P-skiva). Vi delar fastighet med ICA Stop och SATS, och hiss finns tillgänglig. Välkommen att boka en tid med oss för att få hjälp att hantera din smärta och förbättra din livskvalitet!

​Nedan finner du mer information samt telefonnummer till vårdplaneringen på respektive försäkringsbolag:

Kontakta vårdplaneringen:

Du ringer till vårdplaneringen för att anmäla en skada/tillstånd och meddelar att du vill få behandling hos Omega Naprapati så bokar ditt försäkringsbolag in dig hos oss för behandling.

​Nedan finner telefonnumren till vårdplaneringen hos respektive försäkringsbolag:

Riksavtalskunder

Som riksavtalskund kan du kan söka hjälp hos oss om du arbetar på något av följande företag:

Försäkring behandling hos naprapat

Vi möter dina behov

På Omega Naprapati erbjuder vi effektiva behandlingar för en mängd olika skador och besvär. Våra behandlingsmetoder inkluderar naprapati, manuell terapi, elektroterapi, laserbehandling, ultraljudsbehandling och stötvågsbehandling, mm. allt för att säkerställa att du får den lämpligaste behandlingen för dina behov.

Vi utför också ultraljudsundersökningar för att mäta och utvärdera olika typer av skador, vilket ger oss möjlighet att ge en mer specifik behandling och förkorta läkningstiden. Genom att välja Omega Naprapati kan du snabbare återgå till arbetslivet efter en skada.