Boka stötvågsbehandling idag: 740 kr första besöket (därefter enbart 590 kr).
Vad våra patienter säger:
"Fick en hälsporre. Höll ut i över 3 månader med värk och problem att gå. När David tog tag i problemet och gav mig "stötar" (som gjorde mycket ont) blev jag bättre. Efter 5-6 gånger kunde jag promenera utan värk!Stort tack både till David och till Cornelia i receptionen som alltid hjälpte mig att få tider.Rekommenderas!!!"
Bertil Josefson
"Jag har aldrig varit så nöjd med en vårdgivare innan och har till och med rekommenderat David till familjemedlemmar vilket lett till att min pappa fått sin hälsporre botad efter 2 års besvär."
Ida Edström
"Jag opererade min fot i somras, fick mer besvär än innan operationen. Gick till David som ett sista försök, det visade sig vara bland det bästa jag gjort. Innan jag träffade David kunde jag knappt utföra mitt arbete, jag kunde inte stå upp i mer än någon timme utan att få ont, jag åt smärtstillande och led ändå av mycket smärtor. I nästa vecka ska jag ställa mig på volleybollplanen igen. Jag trodde inte att det var möjligt men tack vare David kan jag spendera min fritid med det jag älskar."
Sofie Jansson Bergman
"Blev rekommenderad av en väninna att gå till Omega Naprapati. Fick väldigt bra hjälp med min hälsporre och tips för att inte få tillbaka den. Rekommenderas."
Salma N.
"Har fått fantastiskt bra hjälp med både min hälsporre och rygg. Har haft problem med hälsporren i nästan två år och gått till andra naprapater men aldrig blivit bra. Nu är jag äntligen helt bra! David är otroligt kompetent och professionell. Kommer definitivt gå tillbaks om jag får några som helst problem en naprapat kan hjälpa till med. Mina allra varmaste rekommendationer!"
Susanna S.
"Jag kan inte nog lovorda den behandling jag fått hos Omega Naprapati och jag kan verkligen varmt rekommendera David. Han är mycket kunnig och bra på att informera om vad behandlingen innebär och vad man kan förvänta sig. Jag har tidigare testat det mesta innan jag kom till Omega Naprapati, men fått höra att det inte går att göra något mer åt min skada. Men det var fel! Med Davids hjälp är jag nu smärtfri och jag är så tacksam att jag hittade hit!"
Katarina V.
"Bästa vård och bemötande jag någonsin erhållit-fräscha lokaler och professionell personal-jag är kanonnöjd!"
Bo Svan-Hvit
"Bra och tydlig information om skadan i foten"
Francisco L.
"Rekommenderar varmt Omega Naprapati. David är väldigt proffsigt naprapat."
Tahereh  A.
"Finns ingen bättre.🤶😊"
Ann-Mari T.
"Mycket trevligt och profisionellt bemötande. Noggrann undersökning, diagnos och vägledning i tillfrisknandet. Har träffat en del naprapater under alla år. David är topp ett! Man känner sig i trygga händer. Han lyssnar och berättar grundligt om diverse problametik jag sökt för. Har fått alla förutsättningar till att bli bättre igen. Tack!"
Alex F.
"Bästa jag gjort är att gå till David! Fått hjälp, råd och övningar att göra för att motverka att de ska bli värre efter att jag blivit ”återställd”. Rekommenderar verkligen!"
Gloria N.
"Har gått till David/Omega i 7-8 år. Kunnig och effektiv. Bäst på ultraljudsdiagnostik."
David K K.
"Jag är supernöjd med David. Du är guld värd, tack för din hjälp!"
Angelica T.
Alla omdömen är skrivna på vården.se vilken är en oberoende sida.